Sam de pop met spina bifida en hydrocephalus (copy)

Hoi, ik ben Sam!

Binnenkort gaan wij leuke avonturen met elkaar beleven!

Foto’s: Joris Louwes

Sam is een pop die net als jij ook spina bifida en hydrocephalus heeft. Speciaal gemaakt door de poppenmaker Jochen Lange. Nog even en dan is het zover: Sam mag bij jou thuis komen logeren!

Je mag Sam mee naar school nemen en aan je vriendjes en vriendinnetjes laten zien. En hoe leuk zou het zijn als je ook een spreekbeurt over jouw handicap kunt geven samen met Sam?

Op de website van Sam vind je spreekbeurtinformatie en tips. En nog veel meer: maak je eigen paspoort en volg op de landkaart de reis van Sam door heel Nederland.

Nog even geduld: je ontvangt een bericht wanneer je Sam kunt lenen en de website live staat.

Video voor ouders 

In deze video legt Carola McDonald, verpleegkundig specialist Kinderneurologie in het Emma Kinderziekenhuis, uit hoe je je kind kunt helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. We hebben het gesprek bij Carola thuis aan de keukentafel gefilmd. Deze video gaan we vanaf eind januari met jullie delen.

Ja, wij willen Sam lenen!

Denk jij nu: ‘Ja, dit is echt iets voor mijn kind? Meld je dan aan als ‘testgezin’ en vertel waarom je ernaar uit kijkt om Sam te lenen. Stuur een berichtje naar info@sbhnederland.nl met vermelding van ‘Sam’.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door ZonMw.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.sbhnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Sam de pop met spina bifida en hydrocephalus (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.sbhnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Sam de pop met spina bifida en hydrocephalus (copy)

    Volgende artikel

Contact

SBH Nederland
Stationsweg 6B
3862 CG Nijkerk

Telefoon: 085-0509454
(ma t/m vrijdag)

E-mail: info@sbhnederland.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Word donateur

Word vrijwilliger

Word lid

© SBH Nederland 2021