Nieuws en agenda (copy)

Nieuws en agenda

Veel dank voor een donatie

We ontvingen een donatie à €421,50 van familie van een mevrouw met spina bifida. Zij was overleden en de opbrengst van de collecte tijdens de uitvaart werd bestemd voor SBH Nederland. Het bestuur is erg blij met dit mooie gebaar en dankt de familie! We wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van hun dierbare.

Nieuw: Sam, pop met spina bifida en hydrocephalus

Ken je Sam al? Vanaf eind januari 2023 kunnen kinderen met spina bifida en hydrocephalus deze pop lenen. Sam mag bij jou thuis komen logeren. Op de bijbehorende website vind je informatie om je spreekbeurt over SBH te houden. En natuurlijk mag je Sam mee naar school nemen!

Schaats je mee?

Nederland is een schaatsland; zodra het weer kan, gaan we massaal het ijs op. Dankzij de nieuwe sport Frame Schaatsen kunnen voortaan ook kinderen met een fysieke beperking meedoen met de ijspret. Proberen? Meld je aan voor een gratis clinic tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer.

Net als jij

De website is klaar!

Ben jij (bijna) 18? En moet je nu ook naar ‘volwassenenzorg’? Dan moet je meer zelf gaan regelen. Soms best lastig. Kijk eens op de website www.netalsjij.nl. Hier vind je veel handige tips en informatie gemaakt door jongeren van De Hoogstraat Revalidatie die net als jij hetzelfde meemaken.

Online workshop: Maak van je imperfectie je kracht – 28 januari

Evelyn Koelewijn vertelt haar levensverhaal waarin zij zich altijd minder voelde dan een ander en niets liever wilde dan ‘normaal’ zijn. Én hoe dit veranderde toen zij de kracht van haar imperfecties ontdekte. Door middel van leuke opdrachten ontdek je hoe ook jij in vijf stappen van je imperfectie je kracht kunt maken. 
Meld je aan via info@sbhnederland.nl o.v.v. workshop Evelyn. Vermeld er even bij of je wel of geen lid bent van SBH Nederland.

Datum: zaterdag 28 januari 2023
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Kosten: voor leden, gratis deelname. Niet-leden: eigen bijdrage van €7,50

Algemene Ledenvergadering - 8 mei

Op maandagavond 8 mei zijn leden van SBH Nederland van harte uitgenodigd voor de (online) Algemene Ledenvergadering. De uitnodiging volgt in voorjaar 2023.

Landelijke dag - 13 mei

Zien we jou ook weer op de Landelijke Dag van SBH Nederland? Houd zaterdag 13 mei 2023 vrij in je agenda. Je ontvangt in april de uitnodiging per mail.

Foto: Robert van aspert

Volg jij ons al op social media?

Blijf op de hoogte van nieuws, activiteiten en bijeenkomsten van SBH Nederland en volg ons via:

Agenda

Houd de agenda op de website in de gaten: binnenkort organiseren we weer online workshops. De vrijwilligers van het Ervaringsteam zijn druk met de voorbereidingen.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.sbhnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Nieuws en agenda (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.sbhnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Nieuws en agenda (copy)

    Volgende artikel

Contact

SBH Nederland
Stationsweg 6B
3862 CG Nijkerk

Telefoon: 085-0509454
(ma t/m vrijdag)

E-mail: info@sbhnederland.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Word donateur

Word vrijwilliger

Word lid

© SBH Nederland 2021